HELIOS Nephrite se neustále vyvíjí.

Seznamte se s novinkami, které jsme realizovali v roce 2023

Hlavní přínosy pro vaši firmu

Snazší týmová spolupráce

Významně zrychlíte tok elektronických dokumentů.  Zbavíte se zbytečného psaní e-mailů a vždy se dostanete k důležitým poznámkám k dokladům.

Moderní a intuitivní prostředí

Snadno se zorientujete v systému, který staví na osvědčeném prostředí běžných kancelářských aplikací. Zaškolení zaměstnanců tak bude jen otázka chvilky.

Přehledné reporty a monitoring

Díky dashboardům, přehledům a finančnímu plánování získáte pevné podklady pro vaši kvalitní manažerskou práci. Vše v reálném čase a dostupné odkudkoliv.

HELIOS Nephrite řeší vše, co potřebujete

Projektové řízení

Projekty vyžadují excelentní plánování, organizaci i měření v reálném čase. To vše najdete v moderní agendě projektového řízení pro HELIOS Nephrite.
 

Výroba

Potřebujete mít v každém okamžiku přesné informace o stavu výroby, plánovaných aktivitách i realizovaných zakázkách? Pomůžeme vám je získat  rychle a efektivně.

CRM

Správná data a vztahy, to je současný obchod. Dokonalá struktura, evidence a napojení na zbytek dat uvnitř firmy je tím, co z informačního systému Nephrite udělá mocný nástroj vašeho businessu.

Obchodní sklad

Sklad musí ve velkých firmách pracovat jako dobře namazaný stroj. Není zde prostor pro chybu a vše je promyšleno a spočítáno s nejvyšší přesností. Díky Nephritu bude váš sklad ještě o něco efektivnější.

Mzdy a lidské zdroje

Velká firma a velké plány, to jsou  spousty zaměstnanců a s tím spojených agend. HELIOS Nephrite přínáší  přesně takové nástroje, které potřebujete.
 

Finance a ekonomika

Ekonomika není jen o účetnictví a legislativě, ale je to mnohem víc. Tato nejoblíbenější a nejpoužívanější součást systému bude srdcem vaší firmy.
 

Další skvělé funkce, které by vás mohly zajímat

Rozvoj HELIOS Nephrite je pro nás prioritou. Seznamte se s jeho plánem až do roku 2026.

Jsme nejprodávanější informační systém

Produkty HELIOS pro velké společnosti využívá 947 firem v České republice a na Slovensku.

Již více než 17 tisíc firem používá naše řešení a produkty. 

Za více než 30 let na trhu máme za sebou mnoho často i velmi specifických řešení. Podívejte se na některé z těch nejzajímavějších.

Síla tkví v propojení

Všechny části systému spolu komunikují. A zvládnou si sáhnout i do externích služeb.

Síla tkví v propojení

Všechny části systému spolu komunikují. A zvládnou si sáhnout i do externích služeb.

Často kladené dotazy

V čem se systém liší od své konkurence?

Jsme tradiční firma, která systém staví od začátku pro využití v českém i slovenském prostředí. Navíc disponujeme vlastním inovačním oddělením a neustále posouváme schopnosti systému HELIOS Nephrite kupředu. Dbáme na funkčnost a reálnou přidanou hodnotu všech inovací. S námi dostanete skutečně funkční řešení, nejen balíček líbivých slov, která k ničemu nevyužijete. 

Jak probíhá migrace ze systému HELIOS Green na Nephrite?

Jednoduše. Stačí podepsat smlouvu a přechod na nových systém zabere jen pár dní. Navíc garantujeme funkčnost a zachování dat všech stávajících řešení v novém Nephritu. 
Po migraci prostě najdete svá stará data v novém prostředí.

Kolik Nephrite stojí?

Vždy se jedná o řešení připravené na míru vašim potřebám. Bez předchozí analýzy vašich procesů a potřeb nemůžeme cenu odhadnout.  Ale přínos pro naše zákazníky je tak zásadní, že návratnost této investice se projeví již v prvních letech po implementaci.
 

Jak dlouho trvá implementace systému HELIOS Nephrite?

V závislosti na požadavcích se jedná o jednotky měsíců. Klademe důraz na dokonalé pochopení všech interních procesů firmy, takže tato část tvoří většinu času, potřebného k nasazení produktu.

Jak poznáme, že je pro nás Nephrite optimální?

V našem portfoliu produktů najdeme i řešení pro menší a střední firmy. Naši odborníci velmi rychle zjistí, zda je vaše firma optimální pro HELIOS Nephrite, který je nejdokonalejším a nejkomplexnějším systémem na trhu. Případně  pro jiný z našich  produktů, který pro vaše potřeby poskytne lepší poměr ceny a výkonu.

Je možné si HELIOS Nephrite vyzkoušet?

Samozřejmě. Máme připravené testovací prostředí plné nejrůznějších dat. Rádi přijedeme vše předvést a seznámíme Vás s možnostmi systému HELIOS Nephrite. Pokud máte o ukázku zájem, neváhejte se nám ozvat. 

Máte zájem o naše služby?

Zanechte nám svůj kontakt a my se Vám ozveme.

Michal Andraško
Obchodní ředitel

+420 244 104 111

Vaše osobní údaje potřebujeme k tomu, abychom s vámi mohli jednat o možné spolupráci.

Není to to pravé?

Řešení pro každou firmu


HELIOS Easy

Malá firma

Rozjezd startupu či stabilita menšího podnikání plně pod vaší kontrolou. Ukážeme vám, jak nato.


HELIOS iNuvio

Střední firma

Zkrotit procesy rostoucí firmy a podpořit růst podnikání. Úkol přesně pro iNuvio.


HELIOS Pantheon

Veřejný sektor

Zaměřuje se na digitalizaci procesů a efektivnější komunikaci s občany a organizacemi.