Řiďte svoji firmu chytře.

Využijte informačního systému pro všechny malé a střední společnosti.

Inovativní systém pro váš zaručený úspěch

Analýzy, které vám pomohou

iNuvio vaše data bedlivě sleduje a vyhodnocuje. Umí vám dopředu predikovat vývoj situace. Můžete tak předcházet nechtěným výsledkům. Data interpretuje srozumitelně a s ohledem na potenciální důsledky. Vy se tak můžete soustředit na podnikání, rizika za vás ohlídá iNuvio.

Prostředí, které vás bude bavit

iNuvio si můžete variabilně přizpůsobit vašim preferencím. Nastavte si vlastní vzhled a mějte tak na očích to, co právě potřebujete, a nebo vám dělá radost. iNuvio je plně pod vaší taktovkou.

Data, která vám usnadní práci

Data v manažerském přehledu? Bez problému. Na mobilu? Opět žádný problém. Sledujte vaše analýzy a přehledy odkudkoliv  a kdykoliv. Během chvíle vám iNuvio vygeneruje přesně ta data, která potřebujete. 

Produktová roadmapa HELIOS iNuvio

Neustálý rozvoj je klíčem k úspěchu. Přinášíme přehled inovací, na které se můžete těšit v období 2023-2025.

A jak HELIOS iNuvio pomáhá našim zákazníkům?

Řiďte svoji firmu chytře. Využijte HELIOS iNuvio.

Individuální přístup

Každá firma i každý člověk je jiný a přesně z tohoto důvodu je v rámci iNuvia možné upravovat jak obsahovou, tak vizuální podobu pracovního prostředí. Přesně dle vašich potřeb a preferencí.

Intuitivní ovládání

Ergonomie uživatelského prostředí poskytuje vysoký komfort ovládání. Pro vaše uživatelské pohodlí můžete využít dashboardy, fulltextové vyhledávání či přehlednou navigaci.

Inteligentní informace

Klíčové informace včas. Přesně tento požadavek iNuvio splňuje. Svá data můžete sledovat přes nástroj Business Intelligence a vše důležité vám připomene pomocí notifikací, třeba do vašeho telefonu.

Oblasti, se kterými vám iNuvio pomůže.

Ekonomika

Srdce vašeho informačního systému, to musí šlapat jak švýcarské hodinky.

Není nic lepšího, než když můžete účetnictví, fakturace, DPH nebo leasing svěřit do rukou někomu, kdo vám opravdu pomůže. A my pro vás takového pomocníka máme, HELIOS iNuvio.

Projektové řízení

Perfektní organizace pro vás a vaše zákazníky? V dnešní době nepostradatelný standard bez kterého se neobejdete.

Využijte iNuvia a vyřešte si veškeré problémy s projektovým řízením, řízením servisu a mnoho dalšího. Nenechte tak konkurenci žádný náskok.

Výroba

Výroba. To je každodenní dřina. Řízení výrobních procesů je náročný úkol, iNuvio vám ovšem dokáže v mnoha ohledech ulehčit.

Pomůže vám získat perfektní přehled o vývoji ve výrobě, a to i s přesnou evidencí výrobní dokumentace a můžete se na něj spolehnout i s kapacitním plánováním. 

Personalistika

Firma roste a zaměstnanců přibývá. Vše udržet na administrativní uzdě a nezbláznit se, to je úkol pro iNuvio.

Pomůže vám zvládnout nejen docházku, personalistiku a mzdy, ale dokáže vám pomoci s plánování lékařských prohlídek, školení nebo výběrovým řízením.

Sklady

Ve skladu to musí běžet, není čas ztrácet čas. Vše musí fungovat rychle a přesně. Od perfektní organizace, přes dobře zvládnutou strukturu, až po finální expedici.

HELIOS iNuvio přichází s řešením, které vám se skladovou agendou pomůže, ušetří čas a sníží chybovost.

Obchod

Malá firma, malé starosti, velká firma, velké starosti. V obchodě jsou důležité správné informace ve správný čas, skvělé vztahy a dobře řízená komunikace.

V tom všem vám může HELIOS iNuvio pomoci. Využijte moderního CRM, analýzy konkurence a příležitostí nebo mobilního obchodníka.

Doprava a přeprava

Tady a teď, rychle a bezpečně.  Doprava a přeprava je další oblastí, se kterou vám HELIOS iNuvio může pomoci.

Nechte si systémově kontrolovat údržbu vozidel, vyřeště si silniční daň a využívejte inteligentního plánování, a to i pro námořní a leteckou dopravu.

Spokojení zákazníci HELIOS

Správné informace ve správný čas.

Využijte manažerských dat přímo ve vašem iNuviu a získejte tak potřebné přehledy a analýzy za pár sekund.

iNuvio využívá více než 4 500 firem v Česku i na Slovensku.

Síla tkví v propojení

Všechny části systému spolu komunikují. A zvládnou si sáhnout i do externích služeb.

HELIOS Space

Využijte otevřenosti systému HELIOS iNuvio a vytvořte si svůj HELIOS Space.

Síla tkví v propojení

Všechny části systému spolu komunikují. A zvládnou si sáhnout i do externích služeb.

Často kladené dotazy

Co když mám specifické požadavky?

Sem s nimi! Každým vaším požadavkem posouváme systém směle kupředu, nebojte se tedy poptat systém, přestože už teď víte, že vaše podnikání vyžaduje specifický přístup. Jsme zvyklí se zákazníkem komunikovat od začátku naší spolupráce až po finální předávku systému. A nejen to. Jakmile bude váše iNuvio plně zavedeno ve firmě, stále spolu zůstáváme v kontaktu  pomáháme vám při jakýchkoliv potížích.

Kolik iNuvio stojí?

Rádi bychom vám poskytli přesnou sumu, abyste dopředu věděli o jakou částku se jedná, nicméně naše řešení je natolik individuální, že vám přesnou kalkulaci nejsme schopni poskytnout. Bez předchozí analýzy vašich potřeb a procesů uvnitř vaší společnosti bychom jen těžko výslednou částku odhadli předem. 

Přínos pro vaše podnikání je ovšem natolik zásadní, že návratnost této investice se projeví již v první roce po implementaci systému.
 

Jak dlouho trvá implementace systému HELIOS iNuvio?

Řádově se jedná o jednotky měsíců. Klademe důraz na dokonalé pochopení všech interních procesů vaší firmy, tak abychom dokázali pokrýt všechny vaše potřeby. 

Jak zjistím, že je iNuvio tou správnou volbou?

V ideálním případě nám na sebe necháte kontakt a my se vám obratem ozveme. Sami se ovšem můžete podívat na naše případové studie a zjistit, jak jsme nato šli v dalších firmách a jakým způsobem jsme s pomocí iNuvia vyřešili problematiku podnikového systému u jiných firem. Sami tak zjistíte, že HELIOS iNuvio je skvělou volbou pro firmy menší, střední, ale v některých případech i velké podniky. 

Je možné si HELIOS iNuvio vyzkoušet?

Samozřejmě. Máme pro vás připravené testovací prostředí plné nejrůznějších dat. To můžeme poskytnout k internímu testování a seznámení se s možnostmi systému HELIOS iNuvio. Pokud máte o demo zájem, neváhejte se nám ozvat. 

Více než 17 000 zákazníků

Za více než 33 let na trhu za sebou máme mnoho specifických řešení. Podívejte se na některá z těch nejzajímavějších.

Máte zájem o naše služby?

Zanechte nám svůj kontakt a my se Vám ozveme.

Michal Andraško
Obchodní ředitel

+420 244 104 111

Vaše osobní údaje potřebujeme k tomu, abychom s vámi mohli jednat o možné spolupráci.

Nenašli jste to pravé?

Nevadí, máme řešení pro každého.


HELIOS Easy

Malá firma

Rozjezd startupu či stabilita menšího podnikání plně pod vaší kontrolou. Ukážeme vám, jak na to.


HELIOS Nephrite

Velká firma

Systém, který vyhoví a přizpůsobí se i těm nejnáročnějším požadavkům společnosti.


HELIOS Pantheon

Veřejný sektor

Zaměřuje se na digitalizaci procesů a efektivnější komunikaci s občany a organizacemi.