Studium US-MBA

Nastartujte svůj profesní růst a získejte originální diplom z univerzity v USA

VUT v Brně ve spolupráci
s University of St. Francis v USA
VUT logo VUT logo

Nejbližší datum zahájení 27. 9. 2024.


Přípravný kurz Business English: 22. - 25. 8. a 29. 8. - 1. 9. 2024.
Jen titul MBA nebo
kvalitní know-how?
Co takhle obojí?

Buďte součástí prestižní americké University of St. Francis z Illinois, která je již po dobu patnácti let uznávanou univerzitou v žebříčku hodnocení U.S. News & World Report. Pro rok 2020 se dokonce posunula z kategorie Master’s Midwest do National Universities, kde se umístila na 202. místě. Podle National Center for Education Statistics v USA přitom U.S. News do této kategorie řadí přibližně 1400 škol z celkových 4 298 post-sekundárními institucí v USA! Více informací o rankingu univerzit naleznete na U.S. News Best Colleges.

1,5 roku

délka studia

čeština a angličtina (50:50)

jazyk

září 2024

nejbližší zahájení

pátek, sobota a neděle
1-2 víkendy v měsíci

výukové dny

Fakulta podnikatelská
Vysoké učení technické

místo výuky

poslední ukončený modul
(bez diplomové práce)

ukončení studia


Kvalitně strávený čas - ilustrační obrázek

1. Kvalitně strávený čas

Nabízíme trochu jiné studium, než na které jste v Česku běžně zvyklí – důležitý je pro nás kvalitně strávený čas. Délka trvání je pouze 3 semestry a nečekají na Vás žádné nezáživné a zdlouhavé přednášky, ani obsáhlé závěrečné práce. Naopak zažijete interaktivní výuku plnou reálných případových studií a zajímavých informací z praxe, které Vás motivují k novým pohledům na věc.

Individuální přístup - ilustrační obrázek

2. Individuální přístup

Pro nás nejste pouze číslo ve statistikách. Lektoři a vyučující ví, kdo jste a čemu se věnujete již v momentu, kdy vstoupíte do přednáškové místnosti. Lektoři z USA s Vámi komunikují a pracují už před svým příjezdem. To vše proto, aby Vám poskytli to nejlepší vzdělání. Díky tomu získáte skvělý tým lidí, který Vás bude studiem provázet.

Jakou bude mít váš titul MBA hodnotu - ilustrační obrázek

3. Jakou bude mít váš titul MBA hodnotu?

Globální. Titul MBA dnes v ČR nabízí spousta organizací, ale často Vám vystačí jen na území ČR. V rámci našeho US-MBA studia získáte po jeho úspěšném dokončení diplom z prestižní americké University of St. Francis, čímž je zajištěn mezinárodní přesah jeho platnosti. Studijní program je navíc akreditován dvěma americkými akreditačními asociacemi. To Vám zaručuje, že plníme jimi vyžadované mezinárodní standardy.

Akreditace ACBSP - ilustrační obrázek

4. Akreditace ACBSP

University of St. Francis a program MBA je akreditován ACBSP - Accreditation Council for Business Schools and Programs, což ji opravňuje nabízet a udělovat hodnost Master of Business Administration (MBA). Akreditace se vztahuje i na US-MBA a zaručuje Vám, že plníme vyžadované mezinárodní standardy. Dohled a záštitu nad programem US-MBA provádí University of St. Francis v souladu s akreditačními podmínkami a zásadami zahraniční spolupráce v rámci vzdělávacích programů pro občany nepocházející z USA.

Akreditace ACBSP - ilustrační obrázek

5. Kariérní růst

Podle výzkumu vedeného US-MBA programem na Fakultě podnikatelské VUT v Brně v roce 2018 bylo zjištěno, že 53,8 % absolventů zaznamenalo nárůst výdělku, a to nejčastěji již během studia, průměrně o 25 % výše původního výdělku. Dále u více než 30% absolventů nastal kariérní růst, opět nejčastěji během studia.

Přidaná hodnota programu US-MBA
Vyučující a lektoři - ikona
Lektoři z USA a ČR
+ více info
Lektory jsou nejen profesoři z USA a ČR s rozsáhlou praxí, ale i špičkoví manažeři z významných tuzemských i zahraničních korporací. Poměr modulů vyučovaných v angličtině a češtině je 50:50.
Vyučující a lektoři - ikona
Možnost absolvovat vybraný modul přímo na University of St. Francis
+ více info
V rámci studia budete mít možnost zúčastnit se dvoutýdenního studijního pobytu na partnerské University of St. Francis, která se nachází v těsné blízkosti Chicaga. Během pobytu na Vás čeká nejen výuka vybraného modulu s americkými lektory, ale zejména poznávání Chicaga, jeho okolí a také exkurze s odborným výkladem v některých amerických firmách či institucích (CBOE, Home Run Inn Pizza, atd.)
Při přerušení můžete v budoucnu MBA studium dokončit - ikona
Při přerušení můžete v budoucnu MBA studium dokončit
+ více info
Pokud se z jakýchkoli důvodů rozhodnete studium přerušit, dostanete od University of St. Francis transkript s absolvovanými moduly a kdykoli v budoucnu můžete na studium navázat tam, kde jste skončili.
Diplom vydaný přímo University of St. Francis - ikona
Diplom vydaný přímo University of St. Francis
+ více info
Při úspěšném ukončení studia získáte diplom vydaný přímo University of St. Francis s mezinárodní platností.
Možnost absolvovat vybrané moduly on-line - ikona
Možnost absolvovat vybrané moduly on-line
+ více info
V případě, že se nebudete moci zúčastnit některého z amerických modulů, bude Vám nabídnuta možnost absolvovat jej on-line v systému University of St. Francis.
Stáváte se součástí prestižní University of St. Francis v USA - ikona
Stáváte se součástí prestižní University of St. Francis v USA
+ více info
Během studia se stáváte součástí nejen Fakulty podnikatelské VUT, ale také University of St. Francis, která se v USA objevuje na předních místech v žebříčcích hodnocení. Více o USF od děkana Orlanda Griega: Video
Získání kontaktů - ikona
Nové kontakty na TOP manažery
+ více info
Přidanou hodnotou je získání širokého spektra kontaktů na TOP manažery z různých odvětví, a to nejen z vlastního studijního kolektivu, ale i z předcházejících cohort.
Získání kontaktů - ikona
Výrazné zlepšení angličtiny
+ více info
Přesto, že se předpokládá znalost anglického jazyka na úrovni B2, je výraznou přidanou hodnotou jeho samotné zdokonalení. Je to dáno aktivní komunikací a zpracováváním veškerých assignmentů v průběhu výuky s americkými lektory – 6 modulů z 12 je v angličtině.
Zlepšení v jazyce - ikona
Možnost zajistit ubytování za zvýhodněné ceny
+ více info
Žijete daleko od Brna a nevíte, kde budete během víkendové výuky přespávat? Pomůžeme Vám zajistit ubytování přímo naproti Fakultě podnikatelské za zvýhodněnou cenu.
Krátkodobé studijní pobyty - ikona
Pravidelný self-learning, společné akce
+ více info
Každý týden budete dostávat e-mailový self-learning, a to i po ukončení studia. Vždy na začátku semestru na Vás také čeká slavnostní zahájení na Rektorátě VUT a neformální večírek s ostatními spolužáky.


Mgr. Vlad Moldovan, MBA  - fotografie
Mgr. Vlad Moldovan, MBA
Regulatory Compliance Consultant, Honeywell, spol. s.r.o.

„Receiving my MBA from the University of St. Francis in collaboration with the Brno University of Technology gave me the necessary tools and mindset to operate in the business world with confidence.”

Ing. Anton Morozov, MBA  - fotografie
Ing. Anton Morozov, MBA
Area Manager, KSK Precise Motion, a.s.

„Je to velké dobrodružství a velká výzva, ale ve finále je to obrovský zážitek, který přináší obrovské zkušenosti a neomezený potenciál.”

Mgr. Filip Veselka, MBA  - fotografie
Mgr. Filip Veselka, MBA
Product Manager, ViskoTeepak, s.r.o.

„Studium US-MBA mi pomohlo k rozšíření znalostí, získání nové pozice a postavení v práci, ale také řady nových přátel.”



Zajímá Vás, jak to chodí
na univerzitě v USA?
S námi budete mít možnost to zjistit.

V rámci studia budete mít možnost zúčastnit se dvoutýdenního studijního pobytu na partnerské University of St. Francis, která se nachází v těsné blízkosti Chicaga. Během pobytu na Vás čeká nejen výuka vybraného modulu s americkými lektory a hosty z US firem, ale také poznávání Chicaga, jeho okolí a exkurze s odborným výkladem v některých amerických firmách či institucích (CBOE, Home Run Inn Pizza, atd.).



Chcete vědět více o studiu?



11 otázek  

Fakulta podnikatelská

Aktuálně: Příjem přihlášek do semestru se začátkem v září 2024 byl zahájen

31. 10. 2023 | Autor: Hlavní Administrátor

Přijímání přihlášek bylo již zahájeno.

Těšíme se na nové zájemce o naše US-MBA studium.

Kontakty

Fotografie - Ing. Klára Jarchovská
Ing. Klára Jarchovská
Koordinátorka US-MBA studia
Tadeáš Hrabal
Asistent

Máte jakýkoliv dotaz?

Neváhejte nás kontaktovat a my Vám ho rádi zodpovíme.

Zadáním e-mailové adresy beru na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů naleznete ZDE




Logo Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Fakulta podnikatelská
Kolejní 2906/4
Brno
612 00
Česká republika
http://www.fbm.vutbr.cz
Logo University of St. Francis
University of St. Francis
Office of the President
500 Wilcox Street
Joliet, Illinois 60435
USA
tel.: 00 800 735 7500
http://www.stfrancis.edu