Soutěž o balíčky s masážní kosmetikou ALPA

Výlety, lyžování nebo jen zimní procházky – stačí malý sněhový poprašek a velké lákadlo je pro řadu z nás tady. Je však třeba trénovat s rozvahou. Častou chybou je, že máme „velké oči“, radostí z pohybu zapomeneme na umírněnost a dáme našemu tělu pěkně zabrat. ALPA vám však přináší pomocníky na vaše bolístky.

ALPA pro vás připravila dárkový balíček masážní kosmetiky. Zasoutěžte si o produkty ALPA – léty ověřenou kvalitu za rozumnou cenu. A na co se můžete těšit?  V balíčku najdete mimo jiné francovku ALPU – univerzálního pomocníka do každé rodiny nejspíše netřeba představovat. ALPA gel francovkový je vhodný pro masáž svalů a kloubů, přináší pocit úlevy i při bolestech hlavy. Krém ALPA je ideálním masážním prostředkem, přispívá k okamžitému a dlouhodobému pocitu uvolnění a osvěžení. Těšit se můžete také na ALPA konopný balzám, který obsahuje konopný olej lisovaný za studena, vítaným pomocníkem je mimo jiné například při bolesti zad.

Chcete vyhrát balíček od ALPY? Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku. Ze správných odpovědí pak bude vylosováno 5 výherců.

Soutěž byla ukončena 07.2.2016

Výhercem se stal(a):

Eva D., Hrušovany

Martin R., Blansko

Jiří Š., Teplice

Jozef H., Sereď, SK

Jana M., Šumperk